Nieuw! Vormgeving

Geen categorie 18 oktober 2018

Het afgelopen half jaar ben ik bezig geweest met een verkorte opleiding Grafische Vormgeving. Ik werk regelmatig samen met vormgevers, en ik vond eigenlijk dat ik wel wat meer kennis kon gebruiken. Pas dan mocht ik van mezelf eigenwijs ingaan tegen ideeën waar ik het niet mee eens ben 🙂 Maar daarnaast vind ik het ook gewoon leuk (en belangrijk!) om te blijven leren en mezelf uit te blijven dagen met nieuwe dingen. En wat was het ontzettend fijn en leerzaam! Hoewel ik er achter ben gekomen dat je om een goede vormgever te zijn geduld moet hebben (het kostte af en toe best wat bloed, zweet en tranen en mijn laptop mag van geluk spreken dat hij niet beneden op straat terechtgekomen is) en vooral kilometers moet maken, ben ik er ook achter gekomen dat ik best al het een en ander kan. Voorzichtig begin ik deze nieuw verworven kunsten dus ook in praktijk te brengen. Onder andere in de nieuwe huisstijl en website van étumé, maar daarover later meer!